Indtast søgeord
Billedserier
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Lukket trailer

Lukket trailer

Hos Selandia har vi et stort udvalg af forskellige typer af cargo trailere ( lukkede trailere). En lukket trailer er velegnet til et hav af forskellige formål herunder bl.a. som flyttetrailer, værkstedstrailer, udstillingstrailer, messetrailer mv.
Selandia fører en række forskellige typer af cargo trailere, herunder cargo trailere fremstillet i hvid finer, aluminium eller glasfiber, samt isolerede cargotrailere.
En lukket trailer kan leveres med dobbeltbagdør, dør/døre i siden af vognen , stor salgsklap i side, rampe bagtil enten i finer eller aluminium, indvendigt skillerum mv.
En cargo trailer fås med forskellige typer af tilbehør, som fx surringsbeslag og surringsskinner, lys i loft, markise, løse ramper, stanglås, næsehjul, reservehjul mv. I nogle modeller er noget af tilbehøret standardudstyr, mens det i andre modeller, kan tilkøbes.
En cargo trailer fås i mange forskellige størrelser fra 1,76 m. i længden til 6,5 m. i længden. En cargo trailer fås i flere forskellige kvaliteter og prisklasser.

SELANDIA TRAILERS
Kontakt Selandia
Willy Fisker: 21 70 46 27
willy@selandia-trailers.dk

 

Rene H. Jensen: 40 42 90 66
rene@selandia-trailers.dk

 

Anders Borg: 30 30 43 70
anders@selandia-trailers.dk

  

 


  
Læs mere