Indtast søgeord
Billedserier
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Salgsvogne


Salgsvogne til salg

Hos Selandia Trailers kan du finde et stort, bredt udvalg af salgsvogne til alle formål. Med en salgsvogn kan du stå godt og sikkert på pladser, til stævner, messer og alle mulige andre steder og sælge dine varer.

En salgsvogn kan blandt andet bruges som kebabvogn, pølsevogn, torvevogn, frugtvogn og så videre. Hvor tit ser man ikke en salgsvogn placeret rundt omkring i Danmark i færd med at sælge små lækkerier til alle interesserede? Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan bruge en salgsvogn.

Se listen over alle de salgsvogne vi har til salg i menuen til venstre, og du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Vores salgsvogne bliver brugt til mange forskellige formål, men fælles for dem alle er, at de er stabile, kvalitets salgsvogne til konkurrencedygtige priser. Vores salgsvogne er opbygget med glasfiber indvendigt såvel som udvendigt og de kommer med linoliums gulvbelægning. Alt afhængigt at individuelle behov, kan en salgsvogn også have bordplade, underskabe, en håndvask og strøm indlagt. Dette vil sige at det er muligt at bruge en salgsvogn til stort set alle formål.

SELANDIA TRAILERS
Kontakt Selandia
Willy Fisker: 21 70 46 27
willy@selandia-trailers.dk

eller

Rene H. Jensen: 40 42 90 66
rene@selandia-trailers.dk

 

OBS OBS OBS OBS

Selandia holder lukket fredag den 31. maj

Telefonen er dog åben fra 10-13 (mobil 21 70 46 27)

 

 


  
Læs mere