Indtast søgeord
Billedserier
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Salgsvogn

Salgsvogn

Danmarks bedste udvalg af salgsvogne

Fordelen ved en salgsvogn er, at den er billig og fleksibel, og der kan nemt betjenes kunder fra lugerne i vognen. En salgstrailer kan derfor anvendes til et utal af formål. Selandia oplever, at danskernes store interesse for street food har skabt stigende efterspørgsel efter en mobil salgsvogn med køledisk til f.eks. fisk eller ost, hårde hvidevarer og andet udstyr, så der nemt kan laves mad direkte til kunderne. Med en mobil salgsløsning spændt bag på bilen, kan I til enhver tid møde kunderne, hvor de er.

Med vores store udvalg af salgsvogne til salg, har vi uden tvivl en salgsvogn, der matcher jeres behov. Vores salgstailere fås med op til 5 salgsklapper og måler fra 2,5 m. og helt op til 8,8 m. i længden. En salgsvogn leveres uden indretning, men det er naturligvis mulighed for at få den leveret med det udstyr, I har behov for.

Vi har 20 års erfaring med salg af vores produkter og kan stå 100% inde for kvaliteten. Dermed får du markedets mest stabile salgsvogn ved køb gennem os. Skulle der mod forventning opstå problemer, har vi eget serviceværksted, så I hurtigt kan komme på landevejen igen.

Hos Selandia Trailers har vi altid et bredt sortiment på lager. Derfor kan vi tilbyde hurtig levering af jeres nye salgsvogn. så I kan få jeres forretning på hjul. Har I spørgsmål, er I altid velkommen til at kontakte os på 86 81 81 64.

SELANDIA TRAILERS
Kontakt Selandia
Willy Fisker: 21 70 46 27
willy@selandia-trailers.dk

 

Rene H. Jensen: 40 42 90 66
rene@selandia-trailers.dk

 

Anders Borg: 30 30 43 70
anders@selandia-trailers.dk

  

 


  
Læs mere